مواد اولیه :
- آرد دو پيمانه
- تخممرغ و سیب زمینی از هر کدام يك عدد
- سركه دو قاشق سوپخوري
- شير نصف پيمانه
- نمك يك قاشق مرباخوري
- روغن سه قاشق سوپخوري
- نخودفرنگي يك پيمانه
- هويج، پياز و بادنجان و زرده تخممرغ از هر كدام يك عدد
- نمك، فلفل و ادويه و کنجد به ميزان لازم
طرز تهیه:
آرد و نمك را مخلوط كرده وسط آن را گود كنيد. تخممرغ، سركه و شير را افزوده و آرامآرام همه مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير يكدستي به دست آيد. خمير را كنار گذاشته و سيبزميني، هويج و بادنجان را نگيني خرد كرده و جداگانه تفت دهيد. پياز را هم خرد كرده و تفت دهيد. همه سبزيجات را با هم مخلوط كرده، نمك، فلفل، ادويه و نخودفرنگي پختهشده را هم اضافه و كنار بگذاريد تا خنك شود. خمير را در سطح آرد پاشيشده با وردنه باز كرده و روغن را با قلممو روي آن كشيده از مايه سبزيجات يك رديف روي خمير قرار داده و آن را رول كنيد. روي آن زرده تخممرغ زده و كنجد بپاشيد و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.
منبع: خانواده سبز